Slide7 Slide12 Slide11 Slide10 Slide9 Slide8

Parteneri

 

   1. QualiMed Innovative Produkte GmbH

   Qualimed a fost înființată în 1997 de către Martina Schmitt, Manfred Gülcher și Thomas Nissl ca un producător OEM de dispozitive medicale implantabile, cu un accent pe elaborarea de stenturi coronariene și dispozitive de livrare. Mai târziu, afacerea a fost extinsă la produse vasculare periferice și implanturi non-vasculare, care a inclus primele stenturi retractabile pulmonare, esofagiane și biliare din lume. În ultimii ani Qualimed a început diversificarea portfoliului sau prin produse cu polimer biodegradabil, stenturi farmacologice, etc. ca parte a strategiei sale de diversificare. Qualimed a obținut aprobările CE pentru mai mult de 70 de produse diferite, în principal pentru stenturi și sisteme de livrare a acestora. Compania are, de asemenea, o serie de produse pe care le-a dezvoltat, având atât marcă CE cât și FDA și este în prezent singura sursă a acestor tehnologii.

 

 

  1. Biometrix Medical Care

Firma israeliana specializata in dezvoltarea si producerea de materiale specifice unitatilor de terapie intensiva, laboratoarelor de angiografie si salilor de operatie in special pentru chirurgie cardiovasculara si toracica. (link biometrix)

 

  1. Straub Medical AG

Firma elvetiana care a dezvoltat sistemul de tromboaspiratie mecanica ROTAREX/Aspirex pentru tratamentul afectiunilor vasculare periferice si preventia amputarii membrelor inferioare si a embolizmelor pulmonare.(link straub)

  1. PFM Medical AG

Firma germana producatoare de echipamente si pispozitive medicale pentru mai multe domenii medicale, dar cu care noi dezvoltam partea dedicata tratamentului prin proceduri minimal invazive ale defectelor cardiace congenitale la copii si adulti (link pfm)

 

  1. GEM SRL

Firma italiana cu peste 20 de ani de experienta in inovatia si dezvoltarea unui adeziv hemostatic sintetic cu proprietati deosebite si utilizare atat in chirurgia deschisa, laporoscopica, in endoscopia terapeutica si proceduri endovasculare. (link GEM)

 

  1. Innovative Trauma Care inc

Firma canadiano-americana a carei produs iTClamp a obtinut medalia de aur a Societatii Internationale de Medicina de Urgenta 2012 ca reprezentind un pas urias in controlul hemoragiilor abundente in mediul prespitalicesc (link itclamp; articol)

  1. Freedo Med

Firma americana care a dezvoltat un produs usor de purtat cu un nou concept pentru diminuarea durerilor de spate lombare (link bioback)

 

  1. Curative Medical inc.

Firma americana cu produse exceptionale in domeniul diagnosticului angiografic si al investigatiei si terapiei tulburarilor de somn. (link curative medical)

1. GARSON MEDICAL STENTS (China) : stenturi metalice din Nitinol autoexpandabile pentru tractul gastro-intestinal si respirator


Decl. Conformitate Garson 2016


EC Certificate


ISO 13485